Ko hoće da se rashladi - na Lido ne može: Zašto zemunsko kupalište još uvek nije otvoreno?

Sezona je uglavnom počinjala 1. jula

06.07.2024. 13:08
  • Podeli:
Lido_Zemun_Foto Tanjug_Vladimir Šporčić-64e2600367d9e.webp Foto: Tanjug / Vladimir Šporčić

Mnogi će narednih dana zbog visokih temperatura pokušavati da se rashlade na kupalištima i bazenima, a jedno od mesta gde Beograđani godinama odlaze je Lido u Zemunu, koji međutim nije otvoren.

Dragan Kerkez iz Udruženja spasilaca na vodi ističe da pontonski most do Lida još nije postavljen zbog problema sa vodostajem Dunava, iako godinama od 1. jula počinje kupališna sezona u Zemunu.

„Ovog leta je vodostaj napravio problem. Prema nezvaničnim informacijama, sledeće nedelje će doći do popuštanja vodostaja i most će biti postavljen“, kaže Krekez za RTS

Kerkez upozorava da je opasno kupati se da na "divljim" kupalištima, gde nema ni spasilaca, ni čuvara, niti Hitne pomoći.

"Nemojte ulaziti u vodu gde nema spasilaca“, poručuje Kerkez.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()