Lučić: Do kraja dana trebalo bi da budu rešeni problemi sa mobilnom telefonijom

Sneg paralisao delove Srbije

26.11.2023. 08:59
  • Podeli:
sneg kalifornija reuters-63f9ced706b17.webp Foto: Reuters

Direktor Telekoma Vladimir Lučić izjavio je danas da je zbog snega koji je zahvatilo Srbiju, bilo kvarova uglavnom na mrežama fiksne telefonije, interneta i televizije.

"Što se tiče mobilne telefonije, i dalje ima problema na oko 100 baznih stanica u okolinama gradova. Pre svega Užice, Novi Pazar, Sjenica, Čačak, zbog nestanka struje. Kako se stabilizuje situacija sa strujom, tako će i ti repetitori početi da rade", kazao je Lučić za RTS.


Prema njegovim rečima, ekipe Telekoma su na terenu, pokušavaju s određenim brojem agregata da što pre reše problem.

"Nadam se da ćemo danas uspostaviti i mobilnu telefoniju u tim selima u okolinama ovih gradova. Što se tiče gradova, oni imaju mobilnu telefoniju. Znači, do kraja dana bi trebalo da budu rešeni svi problemi", kazao je Lučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()