Ministar Gašić stigao u Banjsko Polje: Ispred kuće nestale devojčice dopremljena teška mehanizacija

Policija i danas obezbeđuje prilaz pojati, a od ranog jutra punom parom se radi na raščišćavanju.

29.03.2024. 10:20
  • Podeli:
potraga danka mup srbije 1-66067222e1d40.webp Foto: MUp Srbije

Četvrti je dan potrage za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, a noćas su na teren stigla dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje kod Bora. Kao što ranije pisali, zajedno sa spasilačkim psom Zigijem, koji je pomagao i u Turskoj prilikom zemljotresa da pronađu preživeli, rano jutro je započeta detaljnua pretragu terena oko kuće.

U jutarnjim časovima, prema pisanju Kurira, stigao je i ministar Bratislav Gašić koji je i sinoć bio na terenu sa pripadnicima MUP-a Srbije. On je sinoć u Bor stigao helikopterom. 

Ministar Gačić je stigao u Banjsko Polje da bi bio uz svoje ljude, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Policija i danas obezbeđuje prilaz pojati, a od ranog jutra punom parom se radi na raščišćavanju.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()