Nakon više od osam sati informativnog razgovora: Roditelji male Danke (2) pušteni kući

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje

29.03.2024. 11:48
  • Podeli:
danka ilic foto ivana ilic fb-6603e381b39db.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Roditelji nestale devojčice Danke Ilić Ivana i Miloš Ilić, pušteni su sinoć kući nakon što su osam sati proveli na informativnom razgovoru u policijskoj stanici, javljaju mediji.

Oni se, navodno, i sada nalaze u kući.

Policija je i tokom noći dežurala kod kuće odakle je devojčica nestala.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sinoć je bio u Boru, kako bi obišao pripadnike MUP koji rade na terenu u potrazi za nestalom devojčicom, a bio je i u policijskoj stanici u kojoj su bili roditelji devojčice.

Ministar je i jutros bio na terenu u Banjskom Polju gde je obišao pripadnike MUP-a.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje kod Bora i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je u utorak nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()