Naoružajte se strpljenjem: Zbog radova moguć usporen saobraćaj za prvomajske praznike

Prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu

26.04.2023. 15:49
  • Podeli:
Guzva ka Donjoj Gradini_UNA-6444dae2a32cb.webp Foto: UNA

Prema informacijama Puteva Srbije, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza i putnih objekata na pojedinim državnim putevima može doći do usporenog saobraćaja usled povećanog prometa vozila zbog predstojećeg prvomajskog praznika.

Usporen saobraćaj mogao bi se očekivati na državnom putu IA reda broj 1, na deonici Paraćin-Ražanj i Ražanj–Aleksinac, kao i na državnom putu t IA reda broj 1, i to na rehabilitaciji mosta u trupu puta na  petlji Trupale.

Takodje, usporen saobraćaj moguć je i na državnom putu  IA reda broj 2, zbog rehabilitacije kolovoza u tunelu Šarani na deonici petlja Takovo - Preljina.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na pojačan intenzitet saobraćaja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()