Nestala Milica (16) iz Beograda: Majci ostavila uznemirujuću poruku

Majka moli sve koji su je možda videli da se jave

02.10.2023. 16:36
  • Podeli:
nestala milica blur privatna arhiv-651adcbfd9ab2.webp Foto: Privatna arhiva

Devojčica Milica Todorović (16) iz naselja Cerak u Beogradu nestala je jutros, potvrdila je njena majka Nataša za Telegraf.rs.

Kako je rekla, ona ćerku jutros nije zatekla u sobi.

"Juče smo bile zajedno kod moje majke na ručku. Sve je bilo super, posle je otišla sa drugaricama na kafu, negde na Banovo brdo. Bila je negde do jedan, od tad joj se gubi trag. Ne znam ni kad je otišla, nisam čula", govori Nataša.

Dodaje da devojčica ostavila poruku: "Volim te, mama, oprosti mi".

"Ne znam na šta se odnosi. Šta treba ja da joj oprostim?"

Kaže i da je zvala policiju, da su "uzeli generalije", broj telefona njenih bliskih prijatelja, te da će izvaditi listing. U času razovora s novinarom Telegrafa iz policije su je ponovo kontaktirali.

"Nisu je našli, nažalost", napisala je u poruci.

Pre toga, rekla je, uputili su je da proveri u bolnicama, međutim Milice nije bilo ni tamo. Razgovarala je i sa razrednom, ali nije saznala ništa novo.

Zabrinuta majka dodaje da je ćerka ostavila ne samo telefon, već i ličnu kartu i ranac.

Nije bilo svađe, kaže.

"Sad čekamo. Neka nam je Bog u pomoći."

Broj na koji se možete javiti majci ukoliko prepoznate nestalu devojčicu je: 061/1601554.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()