Nestala Snežana Jakovljević (37) iz Koteža: Sa sobom povela bebu, policija ispituje slučaj

Ona je poslednji put viđena kada je izašla iz kuće da bebom, a njen nestanak prijavljen je policiji.

22.03.2023. 13:39
  • Podeli:
snezana-jakovljevic nestali srbija-641af5bc84784.webp Foto: Nestali Srbija

Snežana Jakovljević (37) nestala je juče u Kotežu oko 11 sati. Poslednji put je viđena kada je izašla iz kuće sa bebom starom oko dva i po meseca da se nađe sa sestrom, koja je nestanak odmah prijavila policiji.

Visoka je 180 centimetara, ima 75 kilograma, plavu kosu i zelene oči. Njen telefon je nedostupan, a sve društvene mreže je deaktivirala.

"Oko 11 sati izašla je iz kuće, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena. Sa sobom je povela bebu u bež-zelenim kolicima. Niko je nije video nakon 11 sati. Na broj telefona je nedostupna, društvene mreže su neaktivne. Obavešteno odeljenje za nestale u policijskoj stanici u Ulici 29. novembar", stoji u opisu na sajtu Nestali Srbija. 

Prema rečima Snežanine sestre, Milice Nejmarović, ona je živela sa njihovim ocem i svojom bebom i nije bilo razloga da ode i napusti kuću u kojoj je živela.

"Ona ima troje dece sa prvim mužem i oni žive sa njim, a ona se porodila pre dva i po meseca ponovo i živi sa našim tatom u stanu u Kotežu. Policiji je prijavljeno sve, neki ljudi su se javljali da su je videli u Kotežu da šeta, ali posle 11 sati juče joj se gubi svaki trag", kaže sestra za Kurir i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da sve jave policiji.

Izvor Kurira iz istrage ispričao je i da policija proverava oca Snežaninog deteta.

"Policija je dobila informaciju od Snežaninih prijatelja da je taj čovek vršio pritisak na nju, pojavljivao se na poslu i kod nje kući, tako da će prvo razgovarati sa njim kako bi utvrdili sve okolnosti i otklonili mogućnost da je Snežana možda kod njega", kaže izvor Kurira.

O njenom nestanku obavešteno je i odeljenje za nestale u policijskoj stanici 29. novembar. Ako mislite da ste videli žensku osobu koja odgovara ovom opisu obavestite policiju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()