Neverovatna scena u centru Beograda: Bager propao kroz podrum kuće

Bager je ostao "zaronjen" u podrum stare kuće

20.12.2023. 15:37
  • Podeli:

Na uglu Makenzijeve i Nevesinjske ulice jutros se dogodio incident na gradilištu. Bager je jutros propao prilikom rušenja kuće na uglu Makenzijeve i Nevesinjske ulice i radnici imaju teškoće s uklanjanjem mašine.

Mašina je propala kroz pod i sada je prava muka kako je izvući napolje.

"To se desilo jutros kad smo krenuli da rušimo kuću, pod je loš očigledno i bager je propao. Dovezli smo jednu dizalicu, ali ne može da pomeri bager i čekamo drugu", kazao je ranije radnik na licu mesta za Telegraf.

Ipak, izgleda da ni novi pokušaji nisu urodili plodom.

Bager je ostao "zaronjen" u podrum stare kuće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()