Nevreme pogodilo Tutin i Sjenicu: Grad veličine jajeta oštetio automobile

Još uvek nema informacija nadležnih o drugim oštećenjima koje je grad prouzrokovao

23.06.2024. 16:36
  • Podeli:
Tan2024-05-2119463057_4 novi pazar nevreme TANJUG Aleksandar Nićiforović-664f73eb28c1f.webp Foto: TANJUG/Aleksandar Nićiforović

Kratkotrajno nevreme praćeno jakim udarima vetra, pljuskovima i gradom pogodilo je oko 15 časova opštine Tutin i Sjenicu.

Grad krupniji od oraha padao je u Tutinu desetak minuta, ali nije pričinio veću materijalnu štetu.

U Sjenici je par minuta padao grad veličine jajeta, a prema izjavama meštana, oštećena su stakla na nekoliko automobila.

Još uvek nema informacija nadležnih o drugim oštećenjima koje je grad prouzrokovao, javio je RTS.

Srbiju je juče, posle toplotnog talasa, zahvatilo nevreme sa jakim pljuskovima i gradom.

Velika šteta naneta je usevima, a u Osečini i Mionici uništene su kuće, automobili i voćnjaci.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()