Nova direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" podnela ostavku: Otkriveno i ko je zamena

Kako tvrdi ministarka prosvete u tehničkom mandatu Slavica Đukić Dejanović, ona se povukla iz zdravstvenih razloga

26.12.2023. 13:51
  • Podeli:
roditelji dece ubijene u oš vladislav ribnikar, protest 29 nov 2023 - foto Tanjug Strahinja Aćimović (5)-656709799de63.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Olga Mitrović, v.d. direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar", podnela je ostavku, piše Telegraf.

Kako kaže ministarka prosvete u tehničkom mandatu Slavica Đukić Dejanović, ona se povukla iz zdravstvenih razloga.

Pre nje se sa ove pozicije povukla Anđela Petrović, učiteljica sa dvodecenijskim stažom u obrazovanju.

Na mesto v. d. direktora beogradske Ogledne osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo postavljen je Ljubomir Pjevović, profesor muzičke kulture, saznaje Nova.rs.

On je već stupio na dužnost, potvrdili su iz škole za pomenuti portal.

"Gospodin Pjevović je novi v.d. direktor naše škole, trenutno je na sastanku, a od sutra je dostupan za sve informacije koje su vam potrebne", naveli su iz škole.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()