Novi avion "Er Srbije" nosiće ime Mihajla Pupina

Avionu "Nikola Tesla", uskoro se pridružuje i "Mihajlo Pupin",

29.10.2022. 20:50
  • Podeli:
mihajlo pupin air serbia-1667069371625.webp Foto: Instagram@airserbia

Podsećajući na dostignuća Pupina, iz "Er Srbije" su naveli da je svojim pronalsacima Pupin svetu pomogao da se premoste velike razdaljine i život ljudi učini lakšim i lepšim.

Avion je namenjen dugolinijskom saobraćaju.

Očekuje se da će u Beograd stići narednih dana.

"Mihajlo Pupin" je širokotrupni avion "erbas A330-200", koji će nositi ime i lik tog velikog naučnika, najavljuju iz kompanije "Er Srbija".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()