Novi detalji u istrazi o nestanku male Danke: Zašto bageri raščišćavaju teren oko kuće?

Policija takođe otvara šahtove u okolini kuće

28.03.2024. 17:51
  • Podeli:
potraga danka vladimir šporičić tanjug-66059fbac9361.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Treći dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić je u toku, a ispred vikendice odnosno pojata njenog dede trenutno se nalaze bageri koji su došli da raščiste teren.

Kako javljaju reporteri Telegrafa trenutno na iskopavanju terena rade dva bagera zajedno, a kako se nezvanično saznaje, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

"Ruše drveće i sklanjaju otpad jer je oko kuće deponija", javlja reporter sa lica mesta.

Policijske snage i vatrogasaci nalaze se u Banjskom Polju na terenu oko vikendice porodice Ilić, a policija otvara šahtove u okolini.

Kako se saznaje, policija i radnici JKP od jutros raščišćavaju teren.

Podsetimo, Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio sistem Amber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()