Roditelje nestale devojčice i danas ispituje policija: Otac male Danke (2) ponovo prošao poligraf

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina stigla su noćas u Bor kako bi se priključili potrazi za malom Dankom

29.03.2024. 13:58
  • Podeli:
Danka Ilic MUP-66053a7caae64.webp Foto: MUP

Otac nestale devojčice Danke Ilić, Miloš Ilić prošao je poligrafsko ispitivanje, saznaje Tanjug.

Dankina majka Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava na sve okolnosti oko nestanka ćerke.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.
Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje kod Bora i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je u utorak nestala devojčica.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom, saopštio je danas MUP.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka, a na lice mesta jutros je stigao i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. 

Zbog nestanka Danke Ilić u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()