Novi most za četiri meseca: Na mestu urušenog mosta u Adranima - devijacija

Teren je raščišćen juče, a danas u koritu reke i radnici i mehanizacija postavljaju cevi preko kojih će u narednih deset dana biti nasuta zemlja i privremeni asvalt

20.06.2023. 09:43
  • Podeli:
most poplave kraljevo Tanjug Marjan Vucetic-6491589985f17.webp Foto: Tanjug/Marjan Vucetic

Radnici preduzeća “Novi Pazar put” počeli su izgradnju devijacije na urušenom mostu na Ibarskoj magistrali u selu Adrani kod Kraljeva.

Teren je raščišćen juče, a danas u koritu reke i radnici i mehanizacija postavljaju cevi preko kojih će u narednih deset dana biti nasuta zemlja i privremeni asfalt, rečeno je RTS-u u tom preduzeću.

"Povezaćemo obale kako bi se što pre uspostavio saobraćaj na magistrali. Radimo danonoćno, a paralelno se završavaju i pripreme za otklanjanje urušenog mosta, za četiri meseca moramo da izgradimo potpuno nov most", rekli su radnici za RTS.

Zbog oštećenja na seoskom mostu u Adranima na koji se saobraćaj preusmerava, nadležne službe zatvorile su i taj most.

"Danas će saobraćajna inspekcija i struka da provere stanje na tom mostu, a saobraćaj smo preusmerili na drugi seoski most u Adranima. Ali je i na njemu zabranjen saobraćaj vozilima težim od 3,5 tone", rekao je Radoica Kočović, član gradkog veća u Skupštini Grada Kraljeva.

Teretni saobraćaj preusmerava se u Mrčajevcima na Gružu i Stari čačanski put.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()