Novi pregled stanja na graničnim prelazima: Putnička vozila čekaju do 70 minuta

Prema izveštaju AMSS, kamioni po jedan sat čekaju na izlazu iz zemlje na prelazima Gradina i Batrovci.

20.07.2024. 18:56
  • Podeli:
gp gradina 20.7.24. screenshot kamere mup srbije-669bebb504c95.webp Foto: Screenshot MUJP Srbije

Prema novim informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju do 70 minuta na više graničnih prelaza.

Kako je saopšteno iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS), automobili 70 minuta čekaju na izlazu iz zemlje na Gradini, a po jedan sat traje čekanje ulazu u zemlju na prelazima Horgoš, Kelebija i Bački Vinogradi, kao i na izlazu iz zemlje na Horgošu 2.

Na prelazu Gostun putnička vozila čekaju 45 minuta na ulazu u zemlju, na Preševu se na izlazu čeka 40 minuta, a na ulazu deset minuta, dok po pola sata čekanje na ulazu u zemlju traje na prelazima Batrovci, Šid i Sot.

Prema izveštaju AMSS, kamioni po jedan sat čekaju na izlazu iz zemlje na prelazima Gradina i Batrovci.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()