Novi trag istrage o nestanku male Danke (2): Vatrogasci "češljaju" deponiju na Starom banjskom putu

Danas je sedmi dan potrage za nestalom devojčicom

01.04.2024. 10:22
  • Podeli:
potraga danka mup srbije 8-6606714c82780.webp Foto: MUP Srbije

Pojavio se novi trag istrage o nestanku male Danke Ilić.

Vatrogasci "češljaju" deponiju na Starom banjskom putu, piše Telegraf. Reč je o deponiji koja se nalazi na samo 3,5 kilometra od mesta gde je nestala devojčica.

Tamo je više policijskih kola i pretražuje se velikom brzinom. Bager vrši kopanje i može se čuti kako neprestano radi. Prema prvim informacijama, u pitanju je divlja deponija nastavala ostavljanjem smeća pored puta

Podsetimo, danas je već sedmi dan potrage za malenom devojčicom.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku. Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. U međuvremenu, Interpol je objavio međunarodnu potragu.

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi u utorak oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()