Novogodišnja rasveta u Beogradu goreće samo mesec dana

Novogodišnja dekorativna rasveta u Beogradu ove godine će biti postavljena od 15. decembra do 15. januara i to samo u centralnim gradskim celinama, odlučili su danas odbornici Skupštine grada.

25.10.2022. 18:49
  • Podeli:
novogodišnja rasveta pixabay-1666716492046.webp Foto: Pixabay

Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas informaciju o odlaganju početka sezone grejanja i racionalizaciji potrošnje električne energije za novogodišnju rasvetu.

Ovom odlukom se Javnom preduzeću "Javno osvetljenje" nalaže da s ciljem uštede električne energije i potrebe restriktivnog ponašanja prema potrošnji energenata novogodišnju rasvetu postavi od 15. decembra do 15. januara sledeće godine, i to samo u centralnim gradskim celinama.

Postavljanje novogodišnje rasvete prošle Nove godine u Beogradu je počelo još 1. novembra, a ostala je sve do Dana državnosti 15. februara ove godine.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()