Obustavljen saobraćaj na pruzi Bar-Beograd

Došlo je do kidanja kontaktne mreže na vozu

20.11.2022. 10:46
  • Podeli:
voz profimedia-1668937544182.webp Foto: Profimedia

Srbija voz je obavestio da je danas zbog kidanja kontaktne mreže na vozu iz Bara došlo do obustave saobraćaja na Barskoj pruzi između mesta Slovac i Divci, te da nema povređenih.

Na sajtu te kompanije objavljeno je da je do nezgode došlo na vozu 432 gde je zbog kidanja mreže došlo do lomljenja određenog broja stakala na vagonima, a povređenih putnika nema.

Za putnike je organizovan autobuski preovoz do Zemuna.

Zbog prekida saobraćaja i putnici koji su jutros krenuli vozom iz Užica ka Beogradu putovanje su nastavili autobusom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()