Očekuje se pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka gradovima posle praznika

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, dok se na graničnim prelazima čeka od 60 do 90 minuta

02.05.2023. 08:03
  • Podeli:
autoput_jug_kolaps_foto_citatelji-644d16fa35c2f.webp Foto: Čitatelji

Očekuje se da će saobraćaj danas biti pojačan na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima, a usporena vožnja očekuje vozače i u zoni radova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. 

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na Horgošu na izlazu čekaju 90 minuta, a na graničnim prelazima Kelebija, Batrovci i Šid čekanje na teretnim terminalima na izlazu je 60 minuta. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()