Od 26. februara izmena saobraćaja zbog testiranja u tunelu Beli Potok

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navodi Javno preduzeće Putevi Srbije.

23.02.2024. 07:15
  • Podeli:
Auto-put_auto-cesta_vožnja_kiša_mokar put_akvaplaning_Foto Pixabay-1664020899469.webp Foto: Pixabay

Na delu državnog puta I A reda broj 1, na obilaznici oko Beograda od ponedeljka 26. februara do 10. marta izvodiće se testiranje i ispitivanje tunelskih sistema u tunelu Beli Potok, zbog čega će u tom periodu biti izmenjen režim saobraćaja, saopštili su danas Putevi Srbije. 

Za saobraćaj će biti zatvorena leva tunelska cev od 26. februara do 4. marta, saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnoj kolovoznoj traci auto-puta, u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Od 4. do 10. marta za saobraćaj će biti zatvorena desna cev, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levoj kolovoznoj traci auto-puta, u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navodi Javno preduzeće Putevi Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()