Odgovor kompanije Al Dahra na tekst "Trovanje žitelja Besnog Foka: UNA je bila u beogradskom naselju u kojem je voda "obogaćena" arsenom"

Odgovor kompanije Al Dahra prenosimo u celosti i bez izmena

Autor: Web UNA Srbija
22.06.2024. 17:00
  • Podeli:
besni fok, aresen u vodi - 21 jun 2024 - foto UNA 2-6675b4f41a25e.webp Foto: UNA

Kompanija Al Dahra našoj redakciji prosledila je odgovor na tekst pod naslovom "Trovanje žitelja Besnog Foka: UNA je bila u beogradskom naselju u kojem je voda "obogaćena" arsenom" u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima (ZJIM), članovima 94, 97, 98. i 107, koji objavljujemo u celosti i bez izmena: 

"Al Dahra nije odgovorna za vodosnabdevanje Besnog Foka

Kompanija Al Dahra odbacuje neutemeljene navode da je odgovorna za vodosnabdevanje naselja Besni Fok i izražava žaljenje zbog situacije u kojoj su se našli meštani ovog palilulskog naselja, u vezi snabdevanja pijaćom vodom".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()