Oglasio se deda nestale Danke (2): Nesrećni čovek van sebe od brige, sumnja na jednu stvar

Dvogodišnja devojčica je nestala u utorak oko 13.45 časovau prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora

27.03.2024. 14:11
  • Podeli:
danka ilic foto ivana ilic fb-6603e381b39db.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Deda male Danke Ilić, koja je juče nestala, vidno je utučen, sedi u kolima pored Hitne pomoći i čeka informacije o svojoj unuci, koja je juče nestala u Banjskom polju kod Bora.

Nesrećni čovek je van sebe od brige.

"Ovde sam od juče i celu noć. Neću se pomeriti dok ne čujem informacije o mojoj unuci. Sinoć sam samo otišao da se okupam i presvučem i vratio se. Ova kuća nije moja, već je to kuća od moje snajke, njenog oca", rekao je Dankin deda, a prenosi Informer.

Kako je naglasio deda nestale Danke, on sumnja da su njegovu unuku kidnapovali.

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13.45 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć i sutradan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()