OŠ 'Ribnikar' dobija novu direktorku: Odabrana osoba iz kolektiva

Na čelu "Ribnikara" biće osoba iz kolektiva, što je i bila želja roditelja učenika koji pohađaju ovu školu

04.10.2023. 12:29
  • Podeli:
OŠ Vladislav Ribnikar_Foto UNA-64e39c3782310.webp Foto: UNA

Profesorka Olga Mitrović koja vodi četvrti razred OŠ "Vladislav Ribnikar", sutra će biti imenovana za novu v. d. direktorku ove osmoletke u kojoj se 3. maja dogodio nezapamćeni masakr, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako prenose mediji, Mitrovićevu će sutra zavnično imenovati ministarka prosvete dr Slavica Đukić Dejanović.

Podsetimo, pre nešto više od deset dana Anđela Petrović v.d. direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" podnela je ostavku na tu funkciju. Petrovićevu, koja je inače radila u drugoj školi, je za v.d. direktora "Ribnikara" imenovalo ministarstvo početkom jula meseca.

Na čelu "Ribnikara" biće osoba iz kolektiva, što je i bila želja roditelja učenika koji pohađaju ovu školu.

Igor Đorđević predsednik Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" rekao je ranije da nova direktorka još uvek nije imenovana, ali da je to iz proceduralnih razloga.

"Mi očekujemo da to bude završeno ovih dana. To će biti osoba iz kolektiva, koju je podržalo nastavničko veće škole, tako da ona ima podršku i Saveta roditelja", naveo je Đorđević, ali nije želeo da govori o imenima dok odluka o tome ne bude zvanična.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()