Ovakva svadbena kolona se ne viđa često: Pogledajte kakvu su ludnicu napravili Zaječarci na ulicama grada

Ovo fali sprskim ulicama.

26.10.2024. 14:32
  • Podeli:
mlada svadba venčanje-671ce0ad94489.webp Foto: Pixabay

Ovakva svadbena kolona se ne viđa svaki dan. Video, koji je nastao u Zaječaru, pokazuje vesele svatove koji su krenuli da ožene i udaju prijatelje, a predvođeni su ni manje ni više traktorom.

U prikolici mašine nalaze se trubači i najveseliji gosti, dok je iza njih dugačka kolona vozila.

"Sa srećom. Samo neka je veselja i radosti"; "Srećnoooooo, baš je vrh"; "Na mnoga leta slavili u zdravlju i veselju ljubav", nizali su se komentari.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()