Pobegli na krov kako bi se spasili: U stanu koji se zapalio na Banjici bila baka sa unucima

Iz stana pada garež, otpao je oluk i srča od popucalih prozora je u podnožju zgrade

14.01.2024. 09:56
  • Podeli:
gašenje požara, banjica - 14 jan 2024 - foto Tanjug Tanjug video-65a3a16c3f88f.webp Foto: Tanjug/Tanjug video

U stanu na šestom spratu na Bulevaru oslobođenja na Banjici jutros posle sedam časova izbio je požar u kojem je povređena jedna žena i ona je sa opekotinama prevezena u Urgentni centar.

U stanu koji se zapalio, prema rečima komšija, živela je baka sa unucima. Oni kažu da su baka i unuci, navodno, uspeli da pobegnu na krov zgrade i tako se spasu požara.

Prema prvim informacijama, uzrok požara je TA peć.

"Požar je izbio jutros oko 7 sati, a stanari su na vreme evakuisani. Kao pomoć su korišćene lestve. Svaka istraga se radi po nalogu tužilaštva. Jedna žena je sa opekotinama prebačena u Urgentni centar", rekli su iz MUP za Blic.

Da je jedna osoba povređena, potvrdili su i iz Hitne pomoći.

"Ženska osoba oko 40 godina sa opekotinama sa Banjice primnjena je u Urgentni", rekli su za Blic iz Hitne pomoći.

Ženi pozlilo od straha

Iz stana koji se zapalio pada garež, otpao je oluk i srča od popucalih prozora je u podnožju zgrade.

Svi stanari zgrade su evakuisani. Kako su komšije objasnile jednoj ženi je pozlilo od straha i nju je zbrinula Hitna pomoć na licu mesta.

Novinari sa lica mesta su javili da je veći deo požara ugašen i da su vatrogasci uspeli da uđu u stan i rade na dogašavanju.

Podsetimo, u gašenju požara je učestvovalo 26 vatrogasaca u šest vatrogasnih vozila, policija i Hitna pomoć.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()