Pometnja među meštanima: Helikopteri nadleću mesto gde je nestala Danka Ilić

Dva helikoptera su već na terenu

30.03.2024. 11:15
  • Podeli:
potraga za nestalom dankom ilić u banjskom polju kod bora, danka ilić - 27 mart 2024 - foto Tanjug Vladimir Šporčić (8)-6603d308282cb.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Po nalogu ministra Bratislava Gašića danas će helikopteri MUP-a nadletati i opservirati širu oblast oko rejona gde je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić, saznaje Tanjug

Dva helikoptera danas oko 11 časova već su primećena na teritoriji Banjskog polja, oko mesta na kom se sumnja da je nestala dvogodišnja devojčica, pišu domaći mediji.

Mrklu tišinu prekinuo je snažan zvuk letelica, koje su napravile krugove iznad terena koji je u prethodnim danima pretražen sa zemlje.

Ponovo sve vrvi od policije, dolazak helikoptera uneo je pometnju među meštanima. Svi su iz okolnih kuća izašli kako bi videli o čemu se radi, dok helikopterska jedinica MUP sporo obleće delove obližnje šume sa niske udaljenosti sve do pojate gde je prijavljen nestanak.

Devojčice nema već pet dana, a majka je juče sa policijom došla do mesta na kom je dete poslednji put viđeno, ne bi li uradili rekonstrukciju tog dana.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()