Potraga za mališanom nestalim na Kalemegdanu trajala više od sat vremena: Evo gde je pronađen

Trogodišnji dečak se udaljio od majke i deke i nestao

02.09.2023. 21:40
  • Podeli:
kalemegdan-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Prava drama odigrala se u poslepodnevnim časovima kada je trogodišnji mališan, koji je sa majkom i dekom bio na Kalemegdanu, nestao.

Dečak je iskoristio trenutak nepažnje i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Majka i deda su odmah krenuli u potragu, a nakon sat vremena bezuspešnog pretraživanja Kalemegdana nestanak su prijavili policiji.

Odmah se krenulo u potragu, a pokrenut je i apel na društvenim mrežama da se jave svi koji su videli mališana u belom šortsu i majici sa dinosaurusom.

Srećom, jedna žena je pozvala policiju i rekla da je na početku Knez Mihailove ulice videla dete koje stoji samo i plače. Ispostavilo se da je to u pitanju nestali dečak.

Kako je majka potvrdila za Telegraf.rs, mališan je dobro.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()