Potvrda iz Euleksa: Komisiji za nestala lica Srbije predato telo jedne osobe na groblju u Prištini

Identifikacija ostataka nedavno je potvrđena pošto je dobijeno pozitivno podudaranje DNK

27.06.2024. 16:14
  • Podeli:
eulex profimedia-0374549341-1667822513331.webp Foto: Profimedia

Tim za sudsku medicinu Euleksa danas je zajedno sa kolegama iz prištinskog Instituta za sudsku medicinu predao telo jedne osobe Komisiji za nestala lica Srbije na pravoslavnom groblju u Prištini, saopštio je Euleks.

Misija Euleksa je navela u objavi na svom nalogu na platformi X da su predstavnici Komisije za nestala lica Srbije primili posmrtne ostatke i sahranili ih u ime porodice.

Euleks ističe da je identifikacija ostataka nedavno potvrđena nakon što je dobijeno pozitivno podudaranje DNK.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()