Poznato gde će biti sahranjen čika Đorđe: Čuvaru "Zejtinlika" biće ispunjena poslednja želja

Đorđe Mihailović umro je juče u 96. godini

03.07.2023. 17:29
  • Podeli:
đorđe mihailović facebook tatjana sikima-64a2e91777dba.webp Foto: Facebook Tatjana Sikima

Srbija će ispuniti poslednju želju najpoznatijeg čuvara Zejtinlika čika Đorđa da bude sahranjen upravo na tom srpskom groblju u Solunu, pored oca, dede i naših vojnika. 

Đorđe Mihailović, čuvar srpskog groblja "Zejtinlink" u Solunu, biće sahranjen u četvrtak i najverovatnije na dedinoj i očevoj parceli na Zejtilniku.

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova, rekao je za Kurir da će čika Đorđe biti sahranjen u četvrtak.

"Najverovatnije će počivati na dedinoj i očevoj parceli",  kratko je rekao Dačić.

Podsetimo, Đorđe Mihailović preminuo je juče u 96. godini, a tužnu vest saopštio je ministar spoljnih poslova Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()