Proglašena vanredna situacija u Sjenici

Sneg u Sjenici pada gotovo 24 časa, od dva sata jutros mi smo na terenu i za sada on nije napravio veće probleme na putevima prvog reda

25.11.2023. 15:54
  • Podeli:
sneg, mećava, put, saobraćaj, automobili, snežni pokrivač, nanosi, kijamet -profimedia-6561beea93cdd.webp Foto: Profimedia

Usled jakih snežnih padavina na teritoriji opštine Sjenica proglašena je vanredna situacija. Kritična tačka tokom ovih snežnih padavina jeste saobraćajnica koja spaja Novi Pazar i Sjenicu, Duga Poljana. Međutim, za sada je situacija pod kotrolom.

"Sneg u Sjenici pada gotovo 24 časa, od dva sata jutros mi smo na terenu i za sada on nije napravio veće probleme na putevima prvog reda. Od Sjenice ka Novom Pazaru i Ivanjici, trenutno ga imaml oko pet centimetara na kolovozu i svi pravci su prohodni", potvrdio je za RINU, Senko Ibrović iz putarske firme "Novi Pazar put".

Nema jakog vetra što putarima olakšava čišćenje.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()