Pronađena majka koja je nestala sa bebom u Kotežu

Ukazana joj je potrebna zdravstvena pomoć.

22.03.2023. 17:05
  • Podeli:
snezana-jakovljevic nestali srbija-641af5bc84784.webp Foto: Nestali Srbija

Snežana Jakovljević (37) koja je nestala juče u Kotežu sa tromesečnom bebom, pronađena je. Ona je pronađena na Novom Beogradu. Ukazana joj je potrebna zdravstvena pomoć.

"Sama se javila i vratila. Ona je sada dobro, imala je malo problema jer pati od postporođajne depresije. Hvala svim dobrim ljudima koji su nam pomogli", rekla je Snežanina sestra za Kurir.

Podsetimo, ona je poslednji put viđena kada je juče izašla iz kuće sa bebom od skoro tri meseca, a njen nestanak prijavila je sestra policiji.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()