Radno vreme prodavnica, pošta i banaka na Badnji dan i Božić

Obavite prazničnu nabavku na vreme

06.01.2022. 11:09
  • Podeli:
prodavnica-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Pravoslavni vernici u Srbiji danas proslavljaju Badnji dan, zbog čega će pošte i prodavnice uglavnom raditi skraćeno. U petak, na najradosniji hrišćanski praznika Božić, neradan je dan.

Na Badnje veče, 6. januara, prodavnice će raditi skraćeno do 18h sati, dok će Božić, 7. januar, biti neradan dan za sve Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go objekte.

Pošte

U četvrtak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom će raditi skraćeno – do 17 časova, dok će 27 pošta u Srbiji, raditi do 18 časova. Njihov spisak možete pronaći na sajtu Pošte Srbije.

Na Božić, 7. januara, radiće samo dežurne pošte – Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu Nikola Tesla, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Banake

Radno vreme skoro svih filijala svih banaka 6. januara će biti skraćeno do 13 časova, osim onih koje se nalaze u tržnim centrima, koje će biti otvorene do 18h.

Neradni dan banaka biće 7. januar, a pošto je posle Božića vikend, filijale će svoja vrata ponovo otvoriti tek u ponedeljak 10. januara.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()