Radovi na vodovodnoj mreži: U četvrtak bez vode potrošači na opštinama Savski venac, Vračar i Voždovac

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe

23.10.2024. 11:00
  • Podeli:
cesma pixabay-6540d52f70fcc.webp Foto: Pixabay

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Savski venac, Vračar i Voždovac, sutra od 8 do 24 sata potrošači će ostati bez vode, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Kako se navodi sa sajtu Beoinfo, bez vode će ostati potrošači na sledećim lokacijama- u bloku ulica između Bulevara Franše d’Eperea i Prokupačke, u bloku ulica između Bulevara Franše d’Eperea i Zvečanske, u bloku ulica od Autokomande do Ljubićke, okruženo ulicama Stefana Prvovenčanog i Admirala Vukovića, kao i u bloku ulica od Južnog bulevara do Kolubarske ulice, okruženo ulicama Stefana Prvovenčanog i Ustaničkom.

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Kako se dodaje u saopštenju, za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()