Smena turista: Putnička vozila čekaju do dva sata, teretnjaci upola kraće

Iz AMSS-a saopštavaju da se očekuje pojačan saobraćaj zbog "kraja prvog dela avgusta"

11.08.2023. 08:04
  • Podeli:
Granica gužva automobili Tanjug ALEKSANDAR ĆIRIĆ-64bcc3e4b38e7.webp Foto: Tanjug/ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Poslednji radni dan u nedelji donosi povremeno pojačan saobraćaj, a razlog tome je i kraj prvog dela avgusta, kao i smena turista, što dovodi do većeg protoka vozila i pojačanog saobraćaja, kako na auto-putevima tako i na graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gostun i Preševo na izlazu vozila čekaju 30 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš na izlazu 120 minuta.

Zadržavanje za teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu je 60 minuta.

Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi, pa je do 3. septembra radno vreme od ponedeljka do četvrtka od 7 do 19.00 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 22.00 časa.

Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra, pa je radno vreme od ponedeljka do četvrtka d 07 do 19.00 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 24.00 časa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()