Smenjena direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti 'Dr Laza Lazarević'

Na mestu v.d. direktora Ivana Stašević Karličić se nalazi od 2017. godine

01.06.2023. 17:51
  • Podeli:
dr laza lazarević-1665418773182.webp Foto: Klinika Dr Laza Lazarević

Vršilac dužnosti direktora Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu doktorka Ivana Stašević Karličić smenjena je danas sa te funkcije, saznaje Tanjug.

Ona je od 2002. godine zaposlena u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", a na mestu v.d. direktora je od 2017. godine.

Zaposleni bolnice "Dr Laza Lazarević" ostavku direktorke traže još od prošle jeseni. Oni su Stašević Karličić optuživali da je za vreme svog mandata degradirala i kliniku, i struku i zaposlene.

On je još tada odgovarala da nema nameru da podnese ostavku i da ne oseća odgovornost zbog optužbi, kao i da je za proteste zaposlenih odgovorna grupica koja celu ustanovu drži kao taoca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()