Snimak nasilja nad devojčicom: Deca izmeštena iz porodice, traje potraga za majkom

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kom se vidi i čuje kako jedna ženska osoba šamara, vuče i tuče malu devojčicu

27.10.2022. 10:14
  • Podeli:
dete pixabay-1665142784559.webp Foto: Pixabay

Na predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva raspisana je potraga za majkom sa video snimka koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kom se vidi i čuje kako majka tuče malu devojčicu.

Tužilaštvo je saopštilo da je odmah nakon saznanja o video snimku sazvalo vandredni sastanak u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj i zastite maloletnog lica.

Na sastanku su utvrđeni identiteti svih učesnika, te su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, dok je za majkom raspisana potraga jer nije dostupna državnim organima.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kom se vidi i čuje kako jedna ženska osoba šamara, vuče i tuče malu devojčicu, nakon čega ju je bacila na pod i nastavila da je šamara.

Za sada nije poznato gde i kada je snimak nastao.

Snimak izuzetno uznemirujuće sadržine možete pogledati klikom ovde.

 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()