Srbi na barikadi u Rudaru obeležili Svetog Nikolu

Već deseti dan Srbi na severu KiM protestuju na barikadama

19.12.2022. 13:52
  • Podeli:
MERDARE SVETI NIKOLA BARIKADE tanjug ivan radulovic-63a05e0bb79a9.webp Foto: Tanjug/Ivan Radulović

Srbi koji su danima na barikadi u Rudaru kod Krsta, obeležili su danas krsnu slavu Svetog Nikolu na tom mestu, umesto u svojim domovima, a domaćin je bio Ivan Zaporožac. 

Srbi na barikadama su ranije rekli da ne odustaju od zahteva da na slobodu budu pušteni Miljan Adžić, Dejan Pantić i Slađan Trajković, kao i da se specijalne snage kosovske policije povuku sa severa KiM. 

Srbi na severu Kosova i Metohije deseti dan protestuju na barikadama zbog hapšenja sunarodnika i prisustva kosovske policije na severu pokrajine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()