'Srbija voz' vraća novac od putovanja nerealizovanih zbog nevremena

Ekipe 'Infrastruktura železnice Srbije' intenzivno rade na osposobljavnju kontaktne mreže delovima pruge Beograd-Bar na kojima je oštećena kontaktna mreža

27.02.2023. 11:12
  • Podeli:
Voz Beograd – Pančevo_Pan voz_Foto Tanjug_MGSI_Josip Veber (1)-63b55eb518354.webp Foto: Tanjug / MGSI / Josip Veber

Usled nevremena koje je izazavalo oštećenje kontaktne mreže, u toku noći između 26. i 27. februara, došlo je do pada napona na pruzi Beograd-Bar, zbog čega su otkazani polasci vozovi koji saobraćaju na ovoj relaciji.

Za putnike vozova koji su prinudno zaustavljeni zbog nevremena organizovan je autobuski prevoz, saopšeno je iz "Srbija voza".

Radnici preduzeća "Infrastruktura železnice Srbije" intenzivno rade na osposobljavnju kontaktne mreže na tom delu pruge.

"Srbija voz" je objavio da će punicima biti refundiran novac od karata kupljenih za nerealizovane vožnje u na barskoj pruzi.

Za putnike vozova koji su prinudno zaustavljeni zbog nevremena organizovan je autobuski prevoz.

Sve informacije o ponovnom uspostavljanju saobraćaja na pruzi Beograd-Bar, kao i ostale vesti o železničkom putničkom saobraćaju pratite na sajtu Srbijavoz.rs.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()