Srećan kraj drame u Grčkoj: Pronađena srpska porodica koja je nestala u nedelju na putu za Tasos

Porodica sa dve devojčice u nedelju je krenula za Tasos i do juče kasno uveče gubio im se svaki trag

09.08.2023. 09:17
  • Podeli:
beach-1836467-1920-plaza-more-letovanje-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Poslednja drama među srpskim turistima u Grčkoj završila je srećno. Naime, porodica srpskih državljana koju čine otac, majka i dve male ćerke krenula je u nedelju put Tasosa, bez unapred rezervisanog smeštaja i od tada im se gubio svaki trag.

Do kasno sinoć nisu se javili porodici pa su sestra i rodbina alarmirali policiju ali i ljubitelje Grčke na društvenim mrežama koji su okupljeni u nekoliko domaćih grupa.

Bilo je poznato samo da su prešli srpsku granicu na graničnom prelazu Preševo, te da su prešli i grčku granicu na graničnom prelazu Evzoni ali im se posle toga više nije bilo nikakvog traga o njima.

Nakon nekoliko hiljada deljenja na internetu i uz angažovanje čoveka po imenu Cipe Mile koji živi u Solunu, uz alarmiranje grčke policije pa i lokalnih medija, porodica je pronađena živa i zdrava na Tasosu a razlog zašto se nisu javili dva dana porodici je pomalo bizaran ali ne i neuobičajen.

Naime, tokom puta porodici se na mobilnom telefonu na kome imaju viber razbio ekran pa nisu mogli da se jave, a devojčica se javila baki koja nije primetila poziv.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()