Srpski vatrogasci velikog srca: Pogledajte kako su spasli mladunče rode koje je ispalo iz gnezda u Užicu

Ovaj čin je još jedan dokaz njihove hrabrosti, profesionalizma i ogromnog srca

02.08.2024. 16:37
  • Podeli:
roda mup-66acef1572697.webp Foto: Instagram/Printscreen/mupsrbije

Vatrogasci spasioci iz Odeljenja za vanredne situacije u Užicu još jednom su pokazali da su vatrogasci s pravom ljudi velikog srca i da misle na one najugroženije. Oni su danas priskočili u pomoć i spasli mladunče rode.

Kada je sa portala "Žuta minuta" stiglo obaveštenje da je mladunče rode ispalo iz gnezda sa krana dizalice u krugu preduzeća Jedinstvo iz Sevojna,  vatrogasci-spasioci su odmah priskočili u pomoć. Uz pomoć lične, zaštitne i spasilačke opreme, uspeli su da nakon sat vremena bezbedno vrate mladunče u gnezdo.

Ovaj čin je još jedan dokaz njihove hrabrosti, profesionalizma i ogromnog srca.

"Vatrogasci su tu za nas u najtežim trenucima, rizikuju svoje živote da bi spasili naše i pokazali nam šta znači istinska požrtvovanost i humanost. Njihova posvećenost i empatija čine ih ne samo zaštitnicima, već i prijateljima naše zajednice", napisano je na zvaničnoj Instagram stranici MUP-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()