Stigli u Niš: Srpski vatrogasci-spasoci se vratili iz Grčke

Tim Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije u Grčkoj je pomagao u gašenju šumskih požara

05.08.2023. 14:46
  • Podeli:
Vatrogasci_polazak vatrogasno-spasilačkog tima u Grčku_Foto Tanjug_Dimitrije Nikolić (1)-64c002e527120.webp Foto: Tanjug / Dimitrije Nikolić

Danas su iz Grčke stigli vatrogasci spasioci, lekari, 38 vatrogasaca sa 14 vozila, koji su gasili požare u okolini Volosa.

Tim Sektora za vanredne situacije ministarstva unutrašnjih poslova boravio je u Grčkoj gde je pomagao u gašenju šumskih požara.

Grčku je prošlog meseca zahvatilo 82 požara a vatra je gorela na jugu Rodosa, na Eviji i severu Krfa, prenosi RTS.

Požare su pogoršali jaki vetrovi i temperatura viša od 40 stepeni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()