Suzana Pantić: Srećna sam, ali nemamo informaciju kada bi Dejan mogao da stigne

'Porodica Pantić je danas najsrećnija na svetu', istakla je supruga bivšeg kosovskog policajca Dejana Pantića za Tanjug

28.12.2022. 13:57
  • Podeli:

Supruga uhapšenog bivšeg kosovskog policajca Dejana Pantića na KiM, Suzana Pantić, kaže da porodica još nema nikakvu informaciju kada bi on mogao da bude prebačen u kućni pritvor, ali da ga očekuju i da su veoma srećni. Porodica Pantić je danas najsrećnija na svetu, rekla je ona za Tanjug.

"Očekujemo ga, ali kada će doći, ništa još ne znamo. Nemamo nikavu informaciju o njegovom transportu do bolnice ili do kuće", rekla je Pantićeva.

Supruga Dejana Pantića je rekla da se danas prvi put čula posle 20 dana sa njim i dodala da nije očekivala da će Vrhovni sud doneti odluku da bude prebačen u kućni pritvor. Ona je potvrdila da joj se posle dobrih vesti javio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Predsednik me je zvao odmah posle advokata koji nam je dao vest, samo da nas pita kako smo i da li smo se obradovali. Ne postoje dovoljno velike reči zahvalnosti i predsedniku Vučiću i Kancelariji za KiM, srpskom  narodu sa severa, Kriznom štabu, svima koji su bili sa nama u ovoj agoniji", rekla je Suzana Pantić.

Kako je kazala, nema nikakvih informacija o drugoj dvojici uhapšenih policajaca, Slađanu Trajkoviću i Marku Adžiću

"U kontaktu smo, ali jutros se nisam čula sa članovima njihovih porodica", rekla je Pantićeva.

Advokat Dejana Pantića Nebojša Vlajić potvrdio je ranije danas za Tanjug da je njegovom klijentu sudski pritvor zamenjen kućnim i dodao da nema informacije o tome gde se Pantić trenutno nalazi. 

Bivši pirpadnik kosovske policije Dejan Pantić uhapšen je 10. decembra, a dva dana kasnije mu je određen jednomesčni pritvor. Prištinske vlasti ga sumnjiče da je učestvovao u napadu na prostorije Centralne izborne komisije na severu Kosovske Mitrovice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()