Teretna vozila na Batrovcima se zadržavaju šest sati

Na Gradini tri, a na Horgošu dva sata

04.02.2024. 07:48
  • Podeli:
kamioni_granica_foto_marin_tironi_pixsell.jpg Foto: Marin Tironi/Pixsell

Početak drugog dana vikenda karakterističan je po slabijem saobraćaju, a intezitet saobraćaja se uobičajeno osetno pojačava u kasnijim popodnevnim i prvim večernjim satima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se šest sati, na Gradini tri, a na Horgošu dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()