Teretnjaci na Batrovcima čekaju i do šest sati: Za putnička vozila bez dužih zadržavanja ovog vikenda

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila

03.09.2023. 12:34
  • Podeli:
amss kamere batrovci 10-08-2023-64d4d39136e1f.webp Foto: AMSS

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 10.50 časova, putnička vozila se na Gradini na ulazu zadržavaju 15 minuta, a na Preševu i Gostunu na izlazu 30 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije, piše Tanjug.

Na graničnom prelazu Jabuka putnička vozila se i na ulazu i na izlazu zadržavaju 30 minuta.

Teretna vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 360 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi - do 3. sepetembra i on od ponedeljka do četvrtka radi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 22 časa.

Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra i on od ponedeljka do četvrtka od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 24 časa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()