U Beču objavljene nove fotografije zbog potrage za Dankom: Jasno se vide lica dve Rumunke

Na jasnijem snimku vide se lica dve žene koje su pratnji devojčice

03.04.2024. 15:44
  • Podeli:
rumunke otmica austrijska policija-660d5d2f179b2.webp Foto: Austrijska policija

Deveti je dan potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić doneo je neočekivano dobar pomak u izrazi. Austrijska policija je saopštila da su rođaci male Danke devojčicu na snimku koju je usnimo Srbin iz Beča prepoznali kao najverovatnije Danku. 

Austrijska policija

Austrijska policija objavila je nove fotografije žena, za koju Srbin koji je snimio snimak tvrdi da govore rumunski, za koje se sumnja da su otele malu Danku, a na fotografijama se jasno vide njihovi likovi. Na jednoj od fotografija vidi se i devojčica koja neodoljivo podseća na Danku.

Austrijska policija

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su videli dve žene koje su usnimljene sa devojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

Austrijska policija

Podsetimo, devojčica Danka Ilić nestala je 26. marta u Boru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()