Uključio se i MUP Crne Gore: Ukoliko iko ima informacije o Danki da se jave Interpolu u Podgorici

Interpol je raspisao žutu poternicu za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je u petak nestala u Boru

01.04.2024. 20:07
  • Podeli:
Interpol danka poternica screenshot Interpol-660aec7682598.webp Foto: Screenshot Interpol

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je danas da u toku potraga za nestalom devočicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj devojčici o tome obaveste kancelaruju Interpola u Pogdorici.

Iz crnogorskog MUP-a su podsetili da je u vezi sa nestankom Danke Ilić Interpol raspisao žutu poternicu.

“Molimo sve građane da ukoliko raspolažu korisnim podacima vezanim za nestalu devojčicu, obaveste kancelariju NCB Interpola Podgorica na broj telefona 020/243-511, koji je dostupan 24/7”, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore, objavljenom na mreži X. 

Međunarodna policijska organizacija Interpol raspisala je u nedelju žutu poternicu zbog nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

Na sajtu organizacije navedeno je da se devojčica može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu, kao i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj nadlaktici.

Pored toga, navodi se da je devojčica visoka oko 85 centimetara, ima smeđu kosu i braon oči.

Žuta poternica se raspisuje u slučaju potrage za nestalim licicima ili zarad identifikovanja osobe koja ne može da se samoidentifikuje.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta, oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()