Ukus Fest kod Olimpa na Zvezdari: Uživanje u novogodišnjim ukusima i mirisima

U Amfiteatru kod SC Olimpa će se svakodnevno odigravati predstave i pevati božićne pesme.

Autor: Emilija Pešić
01.01.2023. 19:11
  • Podeli:

Kulturno-sportska porodična manifestacija “Ukus Fest” počinje danas i trajaće do 15. januara na Zvezdari kod Sportskog centra Olimp u Beogradu.

Više od dve nedelje Beograđani će imati prilike da osete prazničnu atmosferu uz pozorišne predstave za decu, animatore, glumce, zabavljače i pevače, kao i novogodišnjim mirisima i ukusima.

U Amfiteatru kod SC Olimpa će se svakodnevno odigravati predstave i pevati božićne pesme.

Za one koji su željni sportskih aktivnosti, na otvorenom košarkaškom terenu će moći da se klizaju na klizalištu ili da se igraju na poligonu sa veštačkim snegom za zimske igre i zabavu.

Ovde će se dodeljivati novogodišnji paketići za decu sa Zvezdare, a 1. januara će se na centralnom šetališnom platou odigrati manifestacija “Ulica otvorenog srca”.

Takođe, ovde će se održavati i besplatni dečiji kampovi - celodnevni boravak školske dece.

Program.manifestacije počinje danas od 17.30h kada će deda mrazovi deliti paketiće za potrebe opštine Zvezdara, a onda je od 18 sarti – “Fair show”.

Sutra od 17.00h će se igrati prva predstava za decu - "Novogodišnja čarolija", a prvog januara u 12 h na repertoaru je muzičko- scenska predstava "Pevam ti priču".

Delo "Aska i Vuk" po motivima basne Ive Andrića imaće svoje izvođenje 2. januara., a dan kasnije klovnovsko mađioničarski interaktivni šou, koji će deca gledati i 5. januara.

Takođe, najmlađi će pratiti i predstave "Princ žaba" po motivima bajke braće Grim (04.01.), još jednu muzičko scenskupozorišnu predstavu (06.01.) i komad "Laza mamina maza" (08.01.).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()