UNA sa neobičnim parom: Kako su umetnica i klovn Cvrcko obojili svoj svet

Sanija i Siniša Škundrić imaju posebnu priču

Autor: Tijana Škodrić
02.03.2024. 20:20
  • Podeli:

Njih dvoje su simboli glavne beogradske ulice. Umetnica i klovn, koji su mir pronašli u kući na kraju Bečmena. I o svom poslu mogu da kažu samo da je posao kakav se sanja, ističu. Sanija i Siniša Škundrić imaju posebnu priču.

Proveli smo s njima dana - prvo sa Sanijom, a onda nastavili sa Cvrckom, Sinišinim alter egom.

Pa da vidimo kako izgleda jedan klovnovski dan.

Sve staje u auto - i pravac šminkeraj koji se nalazi - na parkingu.

 Stižemo na mesto deljenja osmeha i sreća. A samo pozitivna osećanja se deljenjem umnožavaju, podseća nas. Cvrcko je tu duže od decenije i nesebično daruje.

On ne ide na pauze za ručak, hrani se zdravo a sa strane stoji jakna za svaki slučaj. Posao mu olakšavaju sugrađani.

Ne obraduju mu se samo deca, već i odrasli.

"Koliko god čovek da je nesrećan ili nezadovoljan ili ljut, kada dodje ovde kod mene sa detetom - to nestane... samo ljubav, ljubav sve rešava", ističe klovn Cvrcko

Siniša Škundrić, ili pod maskom Cvrcko, bio je srećan jer je tog dana sijalo sunce - on je mogao da ostane u Knezu koliko god želi i da usrećuje ljude. Tu je već dugo, a planira i da ostane, u godinama koje dolaze.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()