Dve dame dobile stanove u nagradnoj igri 'Uzmi račun i pobedi': Dobitni račun na svega 27,96 dinara

Zvanična mis Srbije Anja Radić pomogla je u izvlačenju dobitnica

04.11.2023. 19:07
  • Podeli:
Sutra-finalno-izvlaenje-prvog-kruga-nagradne-igre-Uzmi-raun-i-pobedi-64dccabe4e0c9.webp Foto: Uzmi račun i pobedi

U večerašnjem, četvrtom izvlačenju u okviru novog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"  izvučene su dve nove dobitnice, koje će posle provere, ako sve bude u redu, postati vlasnice dvosobnog i trosobnog stana.

Potencijalni dobitnik dvosobnog stana u Zemunskim kapijama je Branka Avramović. Izvučen je alfanumerički kod GG229923, a mesto prometa računa je Inđija. Brankin račun je iznosio 340 dinara.

Potencijalni dobitnik trosobnog stana na Novom Beogradu u bloku 63 je Biljana Jovanović. Izvučen je alfanumerički kod KF548041, a mesto prometa računa je Leskovac. Njen račun je svega bio 27,96 dinara.

Zvanična mis Srbije Anja Radić pomogla je u izvlačenju dobitnika dva stana, a u igri je bilo 275.627.339 računa koje je poslalo 1.031.747 građana.

Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji.

U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()