Vapaj majke Viktore Miletića: Mališan se bori sa malignim tumorom karlice i potrebna mu je naša pomoć

Porodica moli sve koji su u mogućnosti da pomognu, kako bi se Viktor što pre vratio bratu i mlađoj sestri

Autor: Web UNA Srbija
23.07.2024. 14:29
  • Podeli:

Viktor Miletić je rođen 2010. godine iz blizanačke trudnoće. Usled komplikacija na porođaju dobio je veliko moždano krvarenje što je za posledicu ostavilo cerebralnu paralizu i poteškoće sa koncentracijom, a sada se bori sa opakim malignim tumorom karlice i potrebna mu je naša pomoć.

"Mi se trenutno nalazimo na Institutu za majku i dete gde je Viktoru urađena biopsija. Dobili smo nalaz koji je tumor u pitanju rabdomiosarkom, jako redak tumor koji zahvata jedno do dvoje dece na milion. Jako je agresivan i već se proširio“, ispričala je za UNU majka Andrea i dodala:

„Čekamo genetiku tog tumora, da može da se vidi koji je podtip tog tumora, tako da su nama trenutno ruke vezane i mi ne možemo da krenemo sa terapijom. U saradnji sa našim lekarima kontaktiramo inostrane klinike, pa ćemo videti šta dalje".

Troškovi takvog lečenja u inostranstvu kreću se od 300.000 do milion evra. Porodica moli sve koji su u mogućnosti da pomognu, kako bi se Viktor što pre vratio bratu i mlađoj sestri.

Za pomoć Viktoru Miletiću se donacije mogu slati i porukom 60 na 3030. Osim fondacije "Budi human" ljudi dobre volje mogu da pošalju i broj 7 na 3800 preko fondacije "Pokrenimo život".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()